Home

Helm
insulation insulation

Isolatie

Technische Isolatie

Passieve Brandbescherming (PFP)

Brandwerende Isolatie

Akoestische Isolatie

technicas

insulation insulation

Metaal

Container Constructie

Verdichtingsmachines

Metaalconstructies

Automotive

Technicas Isolatie afdeling  

Wij bieden een uitgebreid assortiment in technische, brandwerende, akoestische isolatie en passieve brandbescherming. Zowel o.a. de installateur van technische isolatie, HVAC installateur in utiliteits- en industriebouw als de industriële petrochemie en procesindustrie kunnen bij Technicas terecht voor een uitgebreid aanbod van kwalitatieve materialen voor isolatie en/of brandwering voor leidingen, luchtkanalen, technische installatie(s), e.d. In samenwerking met fabrikanten en jarenlange ervaring/expertise kunnen wij de klant(en) ondersteunen en adviseren in deze specifieke vakgebieden. Wij streven naar een duurzame samenwerking met klant en fabrikant waarbij in-house ervaring/expertise en samenwerking met fabrikanten we de nodige ondersteuning en adviezen kunnen geven in de verschillende domeinen. Een ruime voorraad en eigen logistiek zijn de basis voor een vlotte service en flexibele levering in uw magazijn en/of op de bouwplaats. 

Meer informatie

Technicas Metaal afdeling

Wij ontwerpen en produceren een breed assortiment van afvalcontainers, verdichtingsmachines en allerhande metaalconstructies op maat. Daar wij over een grote voorraad van verschillende modellen en volumes beschikken, kunnen wij u een korte levertermijn garanderen. Korte of lange termijnverhuur bij tijdelijke opslag behoort ook tot onze mogelijkheden. Technicas staat eveneens ter beschikking voor het uitvoeren van onderhouden en dépannages door onze mobiele teams en het uitvoeren van herstellingen/aanpassingen in onze werkplaats. Samen met onze klant werken wij aan de ideale oplossing voor hun afvalstroom op de meest ecologische wijze.

Meer informatie

ISO 9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Ons eerst certificaat hebben we behaald in oktober 2017, en is verlengd tot Oktober 2023

Nieuws

Nieuwe website

Wat is er nieuw op onze website

Meer info

Nieuwe webshop isolatie

Bestel nu gemakkelijk via onze nieuwe webshop

Meer info

Nieuwe webpagina

Vraag nu online uw offerte aan via onze nieuwe webshop

Meer info